NORDAHL JEWELLERY | Rhd. Sølv halskæde WATERLINE52
NORDAHL JEWELLERY | Rhd. Sølv halskæde WATERLINE52

NORDAHL JEWELLERY | Rhd. Sølv halskæde WATERLINE52

80495060900
400,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-4 dage

Oplev elegance med et twist af rå stil med denne smukke halskæde, som sikrer, at du altid står skarpt. Denne sentationelle halskæde, fremstillet i Sterling 925, er rhodineret for en imponerende og holdbar finish, der beskytter mod anløbning og beholder sin glans i lang tid. Den perfekte balance mellem chic og edgy skiller sig ud med en elektrisk blå sten af kubisk zirkonia, der funkler ved enhver bevægelse.

Kæden er fremstillet med præcision og omhu, hvilket gør den både slidstærk og stilfuld. Smykkeverdenens mode påvirker specielt unge kvinder, hvilket gør dette til et must-have til din smykkesamling. Naturen og metal giver sammen en fantastisk dynamik, hvor de skinnende sider spiller smukt op mod den blå sten, hvilket giver dybde og karakter.

Halskæden fungerer lige godt til en afslappet hverdagslook samt ved særlige lejligheder, hvor du ønsker at tilføje lidt ekstra glans. Lad denne unikke tilføjelse til din garderobe tale for sig selv og løft dit stilniveau til nye højder. Detaljerne i denne halskæde skaber en stærk tilstedeværelse og sikrer, at du altid vil føle dig selvsikker og moderigtig. Invester i kvalitet og stil med dette bemærkelsesværdige smykke.

Bliv den trendsetter du drømmer om at være, og tiltræk opmærksomhed med dette fantastiske modesmykke. Perfekt som en gave til dig selv eller nogen du holder af. 

 
Smykketype
Halskæder
Materiale
Rhodineret sterling sølv
Bredde
9,5 mm.
Kæde længde
45+5 cm
Højde
9,5 mm.
5711008483294
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik