G-SHOCK blev udviklet på et tidspunkt, hvor ure stadig var skrøbelige instrumenter.

Det hele begyndte med en ung CASIO-ingeniør, der drømte om at "designe et ur, der ikke ville gå i stykker, ved fald".
Efter at have skabt opsigt tilbage i 1974 med sine første digitale armbåndsure, har CASIO haft en betydelig indflydelse på urmarkedet siden 1980'erne med udviklingen af ​​det virtuelt uforgængeligt G-SHOCK armbåndsur. Den første G-SHOCK, DW5000, kom på markedet i 1983. En uovertruffen succeshistorie fulgte som G-SHOCK-modellerne med deres hjørner og kanter, blev en international favorit blandt urban ungdom.
De stødsikre G-SHOCK ure blev hurtigt indbegrebet af robusthed, innovation og multifunktionalitet. Endelig kunne entusiaster beholde deres armbåndsure på, mens de stod på skateboard eller kører på deres BMX-cykler.
Fald og slag er ikke noget problem for G-SHOCK. Uanset om det er til hverdag bruge, dyrke sport eller under ekstreme udendørsforhold, har G-SHOCK ure været ægte allroundere og pålidelige ledsagere i enhver situation i næsten 35 år. I dag, G-SHOCK har opnået det privilegium at blive båret af mænd, der ikke er villige til at acceptere grænser.

G-SHOCK blev udviklet på et tidspunkt, hvor ure stadig var skrøbelige instrumenter.

Det hele begyndte med en ung CASIO-ingeniør, der drømte om at "designe et ur, der ikke ville gå i stykker, ved fald". Efter at have skabt opsigt tilbage i 1974 med sine første digitale armbåndsure, har CASIO haft en betydelig indflydelse på urmarkedet siden 1980'erne med udviklingen af ​​det virtuelt uforgængeligt G-SHOCK armbåndsur. 

Den første G-SHOCK, DW5000, kom på markedet i 1983. En uovertruffen succeshistorie fulgte som G-SHOCK-modellerne med deres hjørner og kanter, blev en international favorit blandt urban ungdom.

Udvalgte

Product added to wishlist