NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52
NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52

NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52

20890385900
Sidste elementer på lager
650,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-4 dage

Oplev en fusion af elegance og ungdommelig stil med denne udsøgte forgyldte halskæde, som er belagt med smukt 18 karat guld. Hver detalje er omhyggeligt designet til at fremhæve din unikke personlighed og føje et strejf af luksus til dine outfits, uanset om du er i skole, på arbejde eller til fest.

Det fine sterling 925 sølv udgør basen for denne halskæde, som er robust og langtidsholdbar, mens den skinnende forgyldning giver en luksuriøs glød, der straks tiltrækker opmærksomhed. Den er udsmykket med skinnende kubisk zirkonia, arrangeret i et elegant cirkelmønster, der fanger lyset fra alle vinkler og tilføjer et spektakulært skær til dit look.

Den minimalistiske, men alligevel iøjnefaldende, design gør denne halskæde til et alsidigt accessory, der nemt kan pifte ethvert outfit op. Et symbol på både kreativitet og raffineret smag, denne halskæde passer perfekt til dig, der elsker at følge med i de nyeste modetrends uden at gå på kompromis med kvalitet og stil.

Tilføj denne smukke halskæde til din smykkesamling og vær klar til at imponere – hver dag. Den er ikke blot et smykke, men en investering i din personlige stil og selvtillid. Giv dig selv eller en du holder af, en gave, der vil blive værdsat og husket.

 
Smykketype
Halskæder
Materiale
Forgyldt sterling sølv
Perler
Ferskvandsperle
Stentyper:
Turmalin, Amazonit, Granat
Længde
42+3 cm
5711008487094
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik