STINE A THREE DOTS EARRING

STINE A THREE DOTS EARRING PIECE GOLD

1004-02-S
På lager
230,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-2 dage

Bemærk, prisen er pr. stk.

Ørestikker med 3 hvide zirkoner, som buer en lille smule.

 

STINE A "THREE DOTS" ørestik. Øreringen er fremstillet i 18 karat forgyldt sterling sølv med 3 hvide zirkoner, som buer en smule.

"THREE DOTS" ørestikken kan anvendes som et klassisk fint sæt med en ørestik i hvert øre, eller den kan anvendes i kombination med andre flotte STINE A øreringe.

Ørestikken findes også med en enkelt zirkon, med 7 zirkoner, som creol med zirkon samt i andre lignende modeller. Hvis du har flere huller i ørerne, er det smart at kombinere de forskellige modeller. Du kan også vælge at gå efter dit helt eget personlige look ved at vælge dine favoritter ud og mixe dem, som det passer dig. 

I smykkekollektionen fra STINE A finder du desuden mange flotte forskellige øreringe, halskæder og armbånd, som passer godt til "THREE DOTS" ørestikken. Tilsæt et eller flere smykker som du har lyst til og forny dit look til hverdag og fest.

Forkæl dig selv med "THREE DOTS" ørestikken eller glæd din veninde med en super flot gave. Øreringen sælges enkeltvis - prisen er pr. stk. Ønsker du at købe et sæt, ligger du blot 2 stk. i kurven.

Find forslag til tilbehør nederst eller se hele kollektionen ved at klikke på knappen STINE A.

Materiale
18 karat forgyldt sterling sølv Hvide Zirkoner
Mål
Længde: 6 mm

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist