H.C. ANDERSEN JULEPYNT - LYSHOLDER MED TOMMELISE - FORGYLDT

H.C. ANDERSEN JULEPYNT - LYSHOLDER MED TOMMELISE - FORGYLDT

980-6277
175,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-4 dage
 

Brand: H. C. Andersen Home

Basisenhed: Stk

Materiale: Forgyldt messing

Karat: 18

Overfladebehandling: Forgyldt

Højde (mm): 160

Overflade: Blank

Graverbar: Nej

Varekategori (2): Lysholder

Længde (mm): 16

Klassisk og moderne lysholder med Tommelise-motiv, der vil skabe en eventyrlig stemning i dit hjem.

Lysholderen er udsmykket med Tommelise, der sidder på en åkande, og trækkes langs vandoverfladen af en smuk sommerfugl.

Den fine miniatureudgave af Tommelise kan i et snuptag hægtes af lysholderen og i hele december måned bruges som et lille ophæng. 

Lysholderen måler 16 cm i længden og er udformet i messing og belagt med 18 kt guld.

Eventyret om Tommelise

Eventyret om Tommelise handler om en lille pige med hjertet på det rette sted, som kommer ud på sit livs eventyr. Tommelise, der ikke er højere end en tommelfinger, bliver en dag kidnappet fra sit hjem af en ond skrubtudse. Den onde tudse vil have Tommelise gift med sin stygge, ækle søn. Derfor tager tudsen pigen til fange på et åkandeblad. Nogle venlige dyr, deriblandt sommerfuglen, hjælper hende heldigvis med at undslippe og hun får igen mod på livet.

Da vinteren nærmer sig, kommer der blot nye udfordringer til og kulden gør, at Tommelise næsten fryser ihjel. Men til hendes held finder en markmus hende og tilbyder hende husly. Markmusens nabo, en styg muldvarp, forelsker sig i Tommelise og inviterer hende hjem i de mørke gange under jorden. Her finder hun en døende svale, som hun tager sig af. Svalen takker Tommelise og flyver atter afsted.

en onde muldvarp planlægger at gifte sig med Tommelise, men den ulykkelige pige vil ikke leve resten af sit liv i mørke under jorden. Tommelise har intet valg og tager derfor afsked med solen, naturen og dyrene. Heldigvis kommer den selvsamme svale, hun reddede, til undsætning og redder den fortvivlede Tommelise fra den mørke skæbne.

Svalen tilbyder at tage hende med til de varme lande, som hun straks takker ja til. Da de ankommer, finder Tommelise en lillebitte mand inde i en hvid blomst. En mand, der har samme størrelse som hende selv. De forelsker sig og lever lykkeligt til deres dages ende.

Product added to wishlist

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik