NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52
NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52

NORDAHL JEWELLERY | Forgyldt sølv halskæde ICE52

20890375900
Sidste elementer på lager
650,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-4 dage

Oplev en verden af elegance og moderne skønhed med denne fortryllende halskæde. Den er forgyldt med 18 karat guld, som giver et varmt og luksuriøst skær, der fremhæver din personlige stil. Dette smykke er den perfekte kombination af rå charme og sofistikeret design, ideelt til at udtrykke din unikke smag.

Halskæden er håndlavet i sterling 925, hvilket sikrer både holdbarhed og en smuk finish. Med indlejrede kubiske zirkonia sten, der glimter som små stjerner, tilføjer denne halskæde et strejf af glamour til enhver outfit. Perfekt til enhver lejlighed, fra hverdagsbrug til særlige begivenheder, gør det denne halskæde til et alsidigt tilbehør i din smykkesamling.

Designet fremhæver et symmetrisk mønster med subtile cirkler, inspireret af moderne kunst og naturskønne elementer som terrestriske planter. Denne stilfulde halskæde fanger opmærksomheden og komplementerer din look, uanset om du bærer den på universitetet eller til en aften ude med vennerne. Med dens kreative og modebevidste udtryk, er den lige til det fashionable klædeskab.

Indfang din indre skønhed og lad denne halskæde blive dit nye favoritstatement, alt imens du forbliver på budget. Lad dig forføre af dens magiske tiltrækningskraft, og mærk forskellen når du tilføjer dette smykke til din samling. Bestil din i dag og oplev hvor enkelt luksus kan være.

 
Smykketype
Halskæder
Materiale
Forgyldt sterling sølv
Perler
Ferskvandsperle
Stentyper:
Turmalin, Aventurin
Længde
42+3 cm
5711008487087
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik