• -30%
GEORG JENSEN MAGIC HALSKÆDE
GEORG JENSEN MAGIC HALSKÆDE
GEORG JENSEN MAGIC HALSKÆDE
GEORG JENSEN MAGIC HALSKÆDE

GEORG JENSEN MAGIC HALSKÆDE

10015100
Sidste elementer på lager
9.450,00 kr. 13.500,00 kr. -30%
Inkl. moms Levering 1-4 dage
 

MAGIC
MAGIC Ringen der samles af to dele åbner for individuelle sammensætninger og giver mulighed for at lege med elementerne. Med MAGIC kan du kombinere din ring så den får det udtryk du ønsker og fremhæver din personlighed. Inspirationen til smykkerne kommer fra naturen og de organiske former, som fremhæver en kvindes naturlige skønhed.  Halskæderne og øreringene er udsmykket med udsøgte diamanter og perler, som friske knopper på en gren.
Design år 2001

Designer Regitze Overgaard
Regitze er uddannet guldsmed i 1970 og dimitterede fra den daværende Skolen for brugskunst i København i 1976. Siden 1987 har hun samarbejdet med Georg Jensen og har designet bl.a. Infinety, Zephyr og Magic kollektionerne. Hun er banebrydende i sin designstil og fanger på enestående vis naturens linjer. Hendes inspiration stammer fra den nordiske natur, sommerhimlen og vandets bevægelse. Lethed og volumen er kendetegnene for hendes smykker, to ting der ellers er svære at forene.

GEORG JENSEN er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1904 af sølvsmed GEORG JENSEN. Han startede sin sølvsmedje under beskedne forhold og skabte med tiden international succes. GEORG JENSENS sølvsmedje er en virksomhed, som har præget dansk kunsthåndværk i et århundrede. I dag kender vi GEORG JENSEN som et af de ypperste mærker inden for smykker og korpus, hvor kvalitet og smukt gennemtænkt design er en selvfølge. 

Smuk og enkel halskæde fra Georg Jensens Magic kollektion. Halssmykket forestiller 2 guldringe i 18 karat hvidguld, hvor den ene er blank, mens det andet paveret med  funklende brillanter på i alt 0.19 ct. Kæden kan bruges med begge ringe, eller blot den én af dem, så halssmykket passer perfekt til din stil.

5713275067979
No reviews

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik