STINE A PETIT LINK BRACELET GOLD
STINE A PETIT LINK BRACELET GOLD
STINE A PETIT LINK BRACELET GOLD
STINE A PETIT LINK BRACELET GOLD

STINE A PETIT LINK BRACELET GOLD

3170-02-OS
På lager
450,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-4 dage
  • STINE A PETIT LINK BRACELET GOLDSTINE A armbånd
  • PETIT LINK BRACELET GOLD
  • Armbånd med små, fladtrykte links
  • 18 kt. forgyldt sterling sølv 925
  • Kædelængde: 20 cm cm incl. forlængerkæde på 4,5 cm
  • Armbåndet anvendes alene eller i mix med andre armbånd 

Tilhørende halskæde: 2023-02-OS

 

Flot og elegant STINE A armbånd "PETIT LINK BRACELET GOLD" med små flade links. Kæden er fremstillet i 18 karat forgyldt sterling sølv og måler 20 cm cm inkl. forlængelseskæde på 4,5 cm.  

Armbåndet er fin at anvendes alene, men er også sød i selskab med andre STINE A armbånd. Du opnår et spændende look, når du vælger armbånd ud fra kontraster. Det er f.eks. fint at tilsætte et fint armbånd uden perler og et fint armbånd med perler eller farvet sten. 

I serien findes der en halskæde med små, fladtrykte links, der er magen til armbåndet. Brug en enkelt halskæde med eller uden vedhæng til armbåndet eller køb 2 halskæder og sæt dem sammen til en lang. På den måde får du flere anvendelsesmuligheder.

Der findes flere flotte STINE A vedhæng, der passer til kæden og mange forskellige smykker, der kan anvendes i kombination med armbåndet. Find dine favorit vedhæng og køb matchende smykker til, så har du hurtigt forskellige sæt at vælge mellem.   

Smykkerne fra STINE A er kreative, elegante og trendy til hverdag og fest. Med de mange kombinationsmuligheder vil du opdage en ny og spændende verden. Der kommer løbende nye STINE A smykker til, der giver nye kombinationsmuligheder, hvormed du kan blive ved med at udvikle din stil.

Stine A henvender sig til piger og unge kvinder, men smykkerne bæres af alle kvinder uanset alder. Find de armbånd, halskæder og øreringe du bedst kan lide og glæd også en god veninde med en skøn gave.

Du vil eventuelt også synes om

Kunder, der købte denne vare, købte også

Product added to wishlist

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik