GEORG JENSEN TORUN ARMRING Forstør

GEORG JENSEN TORUN - ARMRING I SØLV - STR. XS-XXL

Ny vare

  • Sterlingsølv
  • XS: 15,5 cm, S: 16,5 cm, M: 17 cm, L: 17,5 cm, XL: 18 cm, XXL 19 cm

Flere detaljer

6 Varer

På lager

2 450,00 kr inkl. moms

Finansier dit køb

245 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.450 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse kr. 245. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 2.450. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Yderligere information

Torun.
Med denne ikoniske armring designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe, viser hun at funktionalitet også kan være smukt. Her er låsen smykket på forsiden, istedet for noget der skal gemmes på bagsiden. Det er en kærlighedshistorie om to dele der bliver til et, og sammen bliver stærkere. Det specielle ved dette armbånd, er at det er lavet af et stykke guld eller sølv, hvor metallets fleksibilitet gør dette muligt. Det er håndlavet og tager 10 timer at fremstille.


Designer Vivianna Torun Bülow-Hübe.
Torun som hun også kaldes, blev udlært Guldsmed fra Konstfackskolen i Stockholm i 1948. I 1951 åbnede hun sit første værksted i Stockholm, senere flyttede hun til Paris og byen Biot ved den franske Riviera. Her mødte hun bl.a. Picasso som blev så begejstret for hendes smykker, at han lavede en særudstilling, med hendes ting, i sit galleri. Hun fik sit gennembrud i 1950`erne, med sine anderledes og skulpturelle smykker. Torun forholdte sig filosofisk til den rolle design spiller i vores hverdag: ”Et smykke bør være et symbol på kærlighed, der udsmykker og bevæger sig med kroppen, så det bliver en del af dig. Det må ikke virke overvældende, men skal fremhæve dig. Derfor skal det være tidløst. Det skal være lige meget, om du er 17 eller 87 år.”Hendes design er fremstillet så smykkerne er behagelige at have på, og fremhæver kvinden der bærer dem.I 1967 overtog Georg Jensen fremstillingen af Toruns designs og hun kunne koncentrere sig om designprocessen.

Tilbehør