GEORG JENSEN DAISY RING Forstør

GEORG JENSEN DAISY RING

Ny vare

  • Sterlingsølv belagt med 18 kt. guld.
  • Hvid emalje.
  • Ø: 18 mm Daisy.
  • Str. 48-60.

Flere detaljer

12 Varer

PÅ LAGER

1 500,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Smuk og tidløs Georg jensen ring fra Daisy kollektionen. Ringen er udført i sterlingsølv belagt med 18 kt. guld og med hvid emalje. Ringen måler 18 mm i diameter.
Ringen passer perfekt til både hverdag og festlige lejligheder.

Georg Jensens Daisy kollektion er smuk og feminin. Kan bruges af kvinder i alle aldre og er et dansk designikon.

Det klassiske og feminine DAISY smykke fra GEORG JENSEN er inspireret af Danmarks nationalblomst Margueritten. Smykkets udformning som vi kender det i dag, tager afsæt i den broche, dronning Ingrid fik af sin far, da hun giftede sig med den danske kronprins.  Brochen var til minde om hendes afdøde mor, kronprinsesse Margaretha af Sverige. Margueritten var i platin med 238 brillanter og 444 rosensten. Da dronning Ingrid og kong Frederik fik deres første datter i 1940 fik hun navnet Margrethe efter sin mormor, og fik således også kælenavnet Daisy. Til ære for den lille nye prinsesse fik flere danske guldsmede den samme idé, at fremstille en broche inspireret af dronning Ingrids Daisy broche. Deriblandt var hofjuveler A. Michelsen, der med stor succes udformede sin egen variant. Da brochen er tegnet under 2. verdenskrig, var det vigtigt at bruge tilgængelige materialer. Derfor valgte man at fremstille brochen i forgyldt sølv og hvid emalje. I 1985 overtog Georg Jensen rettigheder, tegninger og originalt værktøj til A. Michelsens marguerit.

 DAISY smykket er i dag blevet et modeikon over det meste af verden. Margueritten symboliserer renhed, uskyldighed og styrke. I al sin enkelthed er smykket klassisk og feminint.

Tilbehør