GEORG JENSEN AURORA HALSKÆDE Forstør

GEORG JENSEN AURORA HALSKÆDE

10002181

Ny vare

  • 18 karat rødguld.
  • Total 0.10 ct. brillantslebene diamanter.
  • Ø 8 mm.
  • 45 cm ankerkæde. 

Flere detaljer

1 Enhed

På lager

8 975,00 kr inkl. moms

Finansier dit køb

898 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 8.975 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse kr. 898. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 8.975. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Yderligere information

AURORA

Brillanter er et klassisk symbol på kærlighed og hengivenhed, deres utrolige skønhed drager et hvert øje.  AURORA er et klassisk brillantsmykke og en perfekt gave til en særlig anledning eller helt enkelt, en kærlighedserklæring. Aurora er ifølge romersk mytologi gudinden for morgenrøden, hvilket ses på de smukke runde former smykkerne har.
Aurora bruger guld og hvidguld som en elegant såvel som klassisk ramme til den smukke ædelsten, hvilket skaber en tidløs gave til en speciel lejlighed og skaber glæde i mange år fremover. Halskæden er lavet i 18 karat rødguld med brillantsleben diamater på 0.10 ct.
Kæden er en ankerkæde, der er lavet i 18 karat rødguld og er 45 cm lang. Den kan forkortes i øjerne, så smykket kan bruges i forskellige udskæringer.
Aurora er designet af Georg Jensen design team i 2015.

GEORG JENSEN er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1904 af sølvsmed GEORG JENSEN. Han startede sin sølvsmedje under beskedne forhold og skabte med tiden international succes. GEORG JENSENS sølvsmedje er en virksomhed, som har præget dansk kunsthåndværk i et århundrede. I dag kender vi GEORG JENSEN som et af de ypperste mærker inden for smykker og korpus, hvor kvalitet og smukt gennemtænkt design er en selvfølge.

Tilbehør