GEORG JENSEN AURORA EAR CUFF Forstør

GEORG JENSEN AURORA EAR CUFF

10011893

Ny vare

  • 18 karat hvidguld
  • 8 diamanter, total 0.12 ct.
  • 12 mm

Flere detaljer

1 Enhed

7 750,00 kr inkl. moms

Finansier dit køb

775 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 7.750 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse kr. 775. Samlede kreditomkostninger kr. 0. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 7.750. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Yderligere information

AURORA

Brillanter er et klassisk symbol på kærlighed og hengivenhed, deres utrolige skønhed drager et hvert øje.  AURORA er et klassisk brillantsmykke og en perfekt gave til en særlig anledning eller helt enkelt, en kærlighedserklæring. Aurora er ifølge romersk mytologi gudinden for morgenrøden, hvilket ses på de smukke runde former smykkerne har.
Aurora bruger guld og hvidguld som en elegant såvel som klassisk ramme til den smukke ædelsten, hvilket skaber en tidløs gave til en speciel lejlighed og skaber glæde i mange år fremover.
De luksuriøse Aurora øreringe fra Georg Jensen, med fire strålende diamanter, følger yndefuldt ørenes konturer og skaber et smukt og elegant look til nutidens kvinde.

Aurora er designet af Georg Jensen design team i 2015.


GEORG JENSEN er en dansk virksomhed der blev grundlagt i 1904 af sølvsmed GEORG JENSEN. Han startede sin sølvsmedje under beskedne forhold og skabte med tiden international succes. GEORG JENSENS sølvsmedje er en virksomhed, som har præget dansk kunsthåndværk i et århundrede. I dag kender vi GEORG JENSEN som et af de ypperste mærker inden for smykker og korpus, hvor kvalitet og smukt gennemtænkt design er en selvfølge.

Tilbehør