JAN JØRGENSEN - PRESENT VEDHÆNG 14 KT

JAN JØRGENSEN - PRESENT VEDHÆNG 14 KT

PP05
Produkter tilgængelige til ordrer
1.195,00 kr.
Inkl. moms Leviring 3 -14 dage
Present diamant halssmykkerne er del af online kollektionen (kan kun købes online - til de bedste priser)
Som noget helt nyt, har Jan Jørgensen  udviklet nogle smykkekollektioner og smykketyper med de helt nye   Lab Grown diamanter. Denne kollektion markedsføres alene online. Danish Design Jewels kollektionen er meget konkurrencedygtig på pris, fordi vi har besluttet ikke at investere i butiksudstillingsmaterialer og trykte brochurer mm. Kort sagt Dansih Design Jewels er dansk design og håndværk til rene nettopriser.
Vi garanterer Danmarks skarpeste priser på labgrown diamanter.
Present er det moderne men alligevel tidløse ombytningssmykke, hvor vi matcher enhver netpris på Lab grown diamanter, med en håndfast prisgaranti på ægte 8-14 karat guld diamant halssmykker. Hos os er du også sikker på at få et diamant halssmykke der er fremstillet i Danmark i guldsmedens bedste kvalitet.

Mere om disse Present guld halssmykker med diamanter på 0,05-0,50 ct:
Alle Present diamant halssmykkerne er ombytningssmykker i 8-14 karat guld, hvilket betyder at du kan bytte dit diamant halssmykke til et smykke med en større diamant inden for 2 år, og kun betale differencen mellem hvad dit gamle smykke kostede og det nye koster. Dit nye smykke skal dog altid koste minimum 30% mere, jvf. det certifikat der medfølger.

Et eksempel på beregning af din ombytningspris:
Du har købt en ring til kr. 2.995,- kr.
Nu ønsker du at købe et større ring med en større diamant, som koster 5.995,- kr.
5.995,- minus 2.995,- = 3.000,- kr.
Du skal altså betale 3.000,- i ombytningspris
CARAT
Materiale
Diamantstørrelse
DIAMANT ELLER LABGROWN

 

Matchende sæt af Present brillant smykker med labgrown diamanter 

Present diamanthalssmykkerne kan også suppleres med andre Present smykker i 8-14 karat guld som matcher. Der er både ringe og øresmykker i serien som passer perfekt til dit halssmykke. På disse øvrige smykker i serien kan du naturligvis også ombytte inden for de 2 år, så også ørerstikker og ringe kan få større diamanter med tiden, begynd med 0,05 ct. og byt til større næste gang du fylder år.

Dansk design og håndværk når det er bedst.

Present smykkerne er designet af Jan Jørgensen og fremstilles derfor også på Art of Jan Jørgensens guldsmedeværksted i Danmark, hvor vi udover at være blandt de førende i guldsmedehåndværket, også er specialister i diamanter. Vi har nøje udvalgt diamant kvaliteten Labgrown F-G/SI til Present serien, for at både du og dine omgivelser får de smukkeste labgrown diamanter.

No reviews

Hos Guldsmed Hartmann tilbyder vi 15% rabat, hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev

Product added to wishlist
Product added to compare.