GEORG JENSEN MARCIA ARMRING

GEORG JENSEN MARCIA ARMRING

3531295
Sidste elementer på lager
25.000,00 kr.
Inkl. moms Levering 1-5 dage
  • Sterlingsølv belagt med rhodium
  • Sten:Diamanter
  • I alt 0.97 ct. brillantslebne diamanter
  • B: 22,5 mm.
  • S: 145 mm, M: 152 mm, L: 165 mm
størrelse

Finansier dit køb

2.500 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 2.500 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.000 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
 

Elegant og feminin armring fra Georg Jensens Marcia kollektion. Armringen der er udført i Sterling sølv består af to stykker, et bredt og et smalt stykke, med lidt luft imellem, hvor det smalle stykke er fyldt med i alt 0.97 ct. brillantslebne diamanter. En utroligt smuk og stilren armring.

Armringen består af to ringe, der sammen komplimenterer hinanden på smukkeste vis. Den ene ring er en skulpturel og organisk form, mens den anden er besat med brilliantslebne diamanter. Tilsammen skabes der et elegant og minimalistisk smykke.

Armringen er designet af svenske Vivianna Torun-Hübe, der er en af Georg Jensens faste samarbejdspartnere. Marcia kollektionen er opkaldt efter hendes datter, og illustrerer den særlige kærlighed der findes mellem mor og datter.

Den feminine armring er udført i sterlingsølv og har brilliantslebne diamanter påsat. Armringen kan fås i tre forskellige størrelser.

1 Varer
No reviews

Hos Guldsmed Hartmann tilbyder vi 15% rabat, hvis du tilmelder dig vores Nyhedsbrev

Derudover fejre vi 136 Års fødselsdag med -20% på Georg Jensen med rabatkode: GEOTILBUD

Du vil eventuelt også synes om

Product added to wishlist
Product added to compare.

På www.hartmann-skive.dk anvender vi cookies

Her finder du vores cookiepolitik